wie zijn wij

Bert Mentink

Egbert Mentink, arts OMG
Hij behaalde zijn arts-diploma in 1983 en volgde daarna de opleiding OrthoManuele Geneeskunde bij Sickesz. In 1985 begon hij in Abcoude met de praktijk voor OrthoManuele Geneeskunde. De eerste jaren in Abcoude deed hij tevens de huisartsenopleiding en werkte als huisarts tot 1992.
Van 1987 tot 1992 doorliep hij de leergang Manuele Geneeskunde in Eindhoven. In 1992 stopte hij definitief als huisarts, om zich volledig op de manuele geneeskunde te kunnen toeleggen. In 1994 sloot hij de opleiding Cyriax af en in 1995 de opleiding McKenzie. Sinds 2006 is hij als docent verbonden aan de Academie OrthoManuele Geneeskunde in Bilthoven, en vanaf 2008 geeft hij nascholingen aan huisartsen over het bewegingsapparaat.

Luuc de Koning

Luuc de Koning, MSK-arts (OrthoManuele Geneeskunde).
Hij haalde in 1991 zijn arts-examen, waarna hij tot 1997 werkzaam was als arts-assistent chirurgie en orthopedie, daarna is hij opgeleid tot bedrijfsarts. Hij is werkzaam als bedrijfsarts bij een grote landelijke arbodienst voor 2 dagen per week.
Per 1 september 2011 is hij bij ons werkzaam als MSK- arts (OrthoManuele Geneeskunde), waarbij hij de opleiding OrthoManuele Geneeskunde volgde bij de NVOMG en praktijkopleider Bert Mentink. In 2017 volgde hij de 9-daagse Basiscursus Wervelkolom volgens Marsman.
Zijn speciale aandacht gaat uit arbeidsgerelateerde klachten van het houdings- en bewegingsapparaat en de relatie tussen stress en fysieke klachten.
Hij werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk.

Laura Ilbrink

Laura Ilbrink is sinds april 2018 onze assistente. Zij heeft als secretaresse vele jaren gewerkt in grotere instellingen in de gezondheidszorg. Haar wens om de overstap te maken naar een kleine organisatie is bij ons in de praktijk gerealiseerd.
Met veel plezier beantwoordt zij al uw vragen, maakt uw afspraken, doet onze administratie, is chef van de huishouding, kortom: spil in onze praktijk en onze vliegende keep…